Societate

Revine Tudor pe postul de viceprimar? ”Personal, am luat o decizie”

Președintele Partidului Verde, Adrian Tudor, este cel mai vehiculat nume pentru a ocupa unul din cele două posturi de viceprimar la Târgu-Jiu.

Adrian Tudor anunță că își va depune intenția de a ocupa un post de viceprimar la Târgu-Jiu după învestirea noului consiliul local, în această toamnă. Președintele Partidului Verde s-a clasat pe locul trei, la alegerile locale, după primarul PSD, Marcel Romanescu, și candidatul PNL, Iulian Popescu.

“Eu voi propune, având în vedere că avem 4000 de voturi la Târgu-Jiu pentru funcția de primar, eu, să ne depunem candidatura pentru un post de viceprimar. Patru mii de cetățeni din Târgu-Jiu au crezut și au votat un proiect. Că am vorbit de proiectele culturale care pot dezvolta orașul, că am vorbit de proiecte de infrastructură care pot rezolva problema traficului în oraș, foarte important, Protecția Animalelor și gestionarea acestei probleme și exemplele pot continua, programul și proiectele sunt publice. Avem obligația, având în spate 4000 de voturi, intrând în consiliul local, să ne luptăm pentru aceste proiecte și pentru asta vom depune solicitarea mandat candidatură pentru viceprimar în noul consiliu și, bineînțeles, deschiși la discuții. Personal, am luat o decizie.

Cu toate că îi sun, suntem colegi, acolo, la Verzi, nu e că e Tudor președinte, suntem coleși și ne înțelegem altfel, e alt gen de structură, ei îmi spun mereu: “Adi, știi cel mai bine, ești cel mai experimentat”. Însă, vreau să le punem pe tapet toate, așa am lucrat și în campanie, așa am avut rezultate, consultându-ne unii cu alții pe domenii, pe zone. N-am luat-o cu capul mare nici eu, nici alții, că noi le știm pe toate, am ascultat de fiecare. Decizia este de a-mi asuma, în următorii 4 ani, implementarea proiectelor pentru care am fost votat, chiar dacă vorbim de o funcție de viceprimar. Este decizia mea personală în acest moment”, a declarat Adrian Tudor.

Liderul Verzilor a mai ocupat postul de viceprimar în perioada 2016-2020, pe vremea când făcea parte din Partidul Social Democrat.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button