News

Cât costă să-ți faci vacanța în vila lui Nicolae Ceaușescu de la Neptun

În anul 1970 în stațiunea Neptun, Nicolae Ceaușescu construia un complex de vile luxoase. La vremea aceea, vilele au fost vizitate de toate personalitățile comuniste ale perioadei. Acum, însă, le-au cumpărat investitori privați și le-au transformat  în apartamente de lux ce pot fi închiriate de turiști.

 

„Din fostele vile de protocol avem posibilitatea înspre închiriere către turiști aproximativ la un număr de cinci vile. Dintre acestea, un număr de trei vile sunt renovate la un standard modern, trei stele sau patru stele, în funcție de vilă, pot fi închiriate pe apartamente, dar avem și vile din anii de atunci, păstrate la un confort cât se poate de bun, dar nerenovate.

Și pot fi închiriate și acelea la cheie. Se pot închiria și turiștii vor da față în față cu vremurile de atunci. Ele au partea de mobilier din lemn masiv care sunt cât de bine s-a putut, întreținute ușile, pardoseala”, spune Relu Cărpraru, manager agenţie de turism.

Cei care doresc să își petreacă liberele în vila lui Ceaușescu vor trebui să plătească pentru  un apartament de două camere de la 360 lei pe noapte la început și sfârșit de sezon, în timp ce în mijlocul sezonului prețul ajunge la 800 lei pe noapte.

Sursa: bugetul.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button