NewsȘtiri

Care lider politic din Gorj are număr record de vizitatori unici pe Facebook

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, candidat la președinția Consiliului Județean, a reușit să strângă milioane de vizitatori unici pe Facebook.

Ion Iordache susține că circa 3 milioane de persoane i-au urmărit postările pe care le-a făcut pe pagina de socializare, în fiecare lună.

Liderul liberalilor gorjeni a publicat numeroase filmulețe scurte din diverse zone ale județului în care a arătat ce probleme a identificat, a venit cu soluții la rezolvarea lor, dar a prezentat și proiecte de dezvoltare a județului Gorj.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean a făcut celebru sloganul” Hai la treabă!”.

“Este una dintre cele mai de anvergură din țară. Eu am, pe fiecare lună, în ultimele luni, 3 milioane de vizitatori unici care mi-au urmărit activitatea. Deci, sunt foarte mulți oameni, urmăresc, consideră că este de interes, că de aceea revin să vadă activitățile și am continuat, pentru că oamenii cer asta. Acest lucru ajută, pentru că ajungem, în primul rând, la oameni să ne cunoască. Oamenii trebuie să ne cunoască și așa cum suntem și cu soluțiile pe care le avem și cu problemele pe care le au și sunt chestiuni de cele mai multe ori generale și este normal să avem o comunicare cu oamenii și să avem o comunicare acolo unde putem ajunge la ei, pentru că știm cu toții că, astăzi, marea majoritate a oamenilor sunt pe rețelele de socializare și acolo ne pot vedea pe noi. Este normal, din punctul meu de vedere, ca oamenii să cunoască pe cei care vor să se pună în slujba publică, în slujba lor, de la gesturile pe care le fac, până la modul în care comunică anumite teme și temele de interes și ce intenții au”, spune Ion Iordache.

Câți primari va obține PNL, la alegerile din 9 iunie.

Liderul PNL Gorj consideră că Partidul Național Liberal poate obține circa 30 de primari, în urma alegerilor locale din 9 iunie.

“PNL este pe trend crescător. Și, astăzi, am avut o ședință online cu conducerea pe organizarea alegerilor și au și sondaje în care partidul a crescut foarte mult, în ultima perioadă. Avem candidați foarte buni în foarte multe localități, mult mai buni decât au fost în 2020. Sunt apreciați de către cetățeni, inclusiv la noi în județ, nu numai la nivel de partid. Eu cred că vom dubla numărul de primari, adică vom avea în jur de 30 de primari PNL, așa cum evaluez eu, astăzi, avem și sondaje. În schimb, ce pot să spun, că pe Consiliul Județean, astăzi, așa cum stau lucrurile vom câștiga alegerile și președintele Consiliului Județean va fi PNL, adică Ion Iordache”, a adăugat Ion Iordache.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button