News

Cântăreață îndrăgită de gorjeni, în stare de șoc! După moartea tatălui, fostul iubit care a înșelat-o cu cea mai bună prietenă, a murit!

Îndrăgita interpretă de muzică populară, originară din  Mehedinți, Daniela Ploia trece din nou prin clipe extrem de grele.

În urmă cu câteva luni tatăl ei s-a stins din viață, iar acum a primit din nou o veste tristă. Fostul ei iubit cu care a fost împreună vreme de 10 ani, a murit.

Chiar dacă relația a fost una dificilă mai ales atunci când a aflat că bărbatul a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a sa, Daniela, nu i-a purtat pică ba chiar, au devenit prieteni după ce au pus punct relației de amor. 

“Ce veste am primit!
Cristi a fost partenerul meu timp de 10 ani în total. Povestea noastră este publică. A fost prima dragoste, inocentă.

Destinul nu a vrut să fim împreună și ne-am despărțit după 8 ani. După 2 ani de la despărțire, am reluat relația. Am mai stat 2 ani împreună, apoi ne-am despărțit din nou pentru că el a călcat strâmb în noaptea petrecerii de burlăcie, înainte de nunta noastră. A făcut un copil cu prietena mea, Claudia. Atunci am decis să ne despărțim definitiv și să ne vedem de viață separat.
Niciodată nu am rupt legătura. Deveniserăm confidenți, prieteni…
Astăzi, mama lui m-a anunțat că el este acum printre stele.

Ce destin a avut! De la 35 de ani a ajuns în scaun cu rotile.
Dumnezeu să-l aibă în pază”, a scris interpreta de muzică populară pe contul personal de socializare. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button