Politică

Când va anunța AUR Gorj candidații la alegerile locale

Alianța pentru Unirea Românilor Gorj va anunța candidații pentru primării în funcție de decizia guvernului de a comasa sau nu europarlamentarele cu localele.

AUR va anunțat candidații pentru alegerile locale la Gorj după ce se va stabili dacă vor fi comasate sau nu cele europarlamentare.

Deputatul Ringo Dămureanu acuză că aleși locali de la PNL și PSD ar vrea să vină la Alianța pentru Unirea Românilor, însă sunt “ținuți cu forța” în aceste partide până la alegeri „sub amenințarea pierderii mandatelor”.

“Candidații la Gorj se vor stabili în funcție de anunțul oficial în ceea ce privește data alegerilor locale. Noi ne pregătim și la Gorj și peste tot. Căutăm oamenii cei mai buni. Ne dorim un joc democratic, un joc liber. Există aleși locali, la partidele de la guvernare, care ar vrea să vină la Alianța pentru Unirea Românilor, însă sunt ținuți cu forța în aceste partide sub amenințarea pierderii mandatelor”, spune Ringo Dămureanu. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor susține că ar fi primari din Gorj interesați de AUR, însă a observat că, de obicei, edilii “gândesc cu buzunarul”, în sensul că aleg să candideze din partea partidelor care le promit finanțări. Deputatul afirmă că obiectivul AUR este să bată PSD, să câștige toate tururile de alegeri în județ.

Parlamentarul consideră un abuz demersurile de PNL de comasare a alegerilor europarlamentare cu cele locale.

“De teamă să nu le fugă pământul de sub picioare, să nu dispară din Parlament PNL, încearcă un artificiu care este în afara legii”, acuză deputatul AUR. Ringo Dămureanu este convins că partidele aflate la guvernare se tem de Alianța pentru Unirea Românilor, de aceea vor să comaseze alegerile.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button