Politică

Când anunță Alianța Dreapta Unită candidații la Gorj

Alianța Dreapta Unită Gorj ar putea anunța candidații la alegerile locale în jurul datei de 15 februarie.

Noua construcție politică formată din PMP-USR și Forța Dreptei ar vrea să dezvăluie, la jumătatea acestei luni, persoanele care vor fi aruncate în lupta pentru Consiliul Județean Gorj, Primăria Târgu-Jiu și alte primării importante din județ.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Nicolae Davițoiu, dă asigurări că Alianța Dreapta Unită Gorj va avea candidați și liste complete de consilieri în toate localitățile din județ.

“Candidații se vor anunța în funcție de acest program pe care îl fac guvernanții. Noi prognozasem că, undeva în jur de 15 februarie, vom face anunțurile pentru Consiliul Județean și pentru primăria municipiului Târgu-Jiu, plus alte primării importante din județ. Deocamdată, trebuie să discutăm, să vedem, să ne întâlnim și, după aceea, hotărâm și anunțăm, nu are rost să facem supoziții înainte și apoi să nu se adeverească. Încă nu s-a luat o decizie ce partid va pune candidatul și unde, dar, cu siguranță, Alianța Dreapta Unită va avea candidat în toate localitățile din județul Gorj și liste complete de consilieri. Eu nu m-am hotărât la ce funcție voi candida”, a precizat Nicolae Davițoiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button