News

Blocul nr. 6 de pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Tg. Jiu intră în reabilitare

Peste 1 milion de euro (6 milioane de lei) prin PNRR va costa modernizarea și reabilitarea energetică a blocului nr. 6 din Bulevardul Ecaterina Teodoroiu.
“Am semnat documentele pentru finanțare alături de administratorul asociației, domnul Vasile Cîrstea, fiind vorba de unul din blocurile mari din zonă, situat în apropierea centrului pietonal.
PNRR ne-a oferit șansa de a interveni în cazul clădirilor foarte mari și de a grăbi procesul de modernizare și reabilitare a blocurilor din municipiul Târgu Jiu. Suma este foarte mare, dar și lucrările sunt pe măsură pentru că cei ce locuiesc aici vor beneficia de panouri fotovoltaice, sisteme inteligente de umbrire, reparații, refacerea trotuarului de gardă pentru protejarea fundației, tâmplărie nouă și performantă din PVC, reabilitarea și modernizarea instalației electrice, montarea de sisteme inteligente de gestionare a energiei și multe altele. Asemenea lucrări generează costuri pe care proprietarii nu le-ar putea suporta sau ar fi greu de asigurat de aceștia și de aceea am creat și vom continua să elaborăm proiecte pentru accesarea de fonduri în acest sens” a declarat primarul municipiului Tg. Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button