News

Băiat de 7 ani, lovit grav de o autoutilitară. A fost chemat elicopterul SMURD

Medicii efectuează manevre de resuscitare unui băiat de 7 ani, lovit de o autoutilitară, în localitatea Iacobeni, unde a fost chemat şi elicopterul SMURD de la Târgu Mureş, a anunţat ISU Sibiu.

“Copilul a rămas blocat sub maşină, inconştient. S-au efectuat manevre de descarcerare, iar echipajele medicale au început de urgenţă manevrele de resuscitare, copilul fiind în stop cardio-respirator. La faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD Târgu Mureş. Intervenţia este în desfăşurare”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Copilul s-a agăţat de bena autoutilitarei, după ce şoferul a descărcat marfa şi a dat cu spatele şi astfel băieţelul a ajuns sub roţi, susţine Poliţia.

“În localitatea Iacobeni, pe o stradă secundară, un băieţel în vârstă de 7 ani s-a agăţat de bena unei autoutilitare după ce şoferul a descărcat, iar când acesta a manevrat auto cu spatele, copilul s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind prins sub una dintre roţi. Copilul a fost preluat de echipajele medicale în stare gravă. Şoferul autoutilitarei este un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Mureş. Rezultatele testărilor alcooltest şi drugtest sunt negative”, potrivit IPJ Sibiu.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button