News

Apare un nou lanţ de fast-food

Wendy’s, unul dintre cele mai mare restaurante fast-food din lume, intră pe piața din România. Compania a anunțat semnarea de noi acorduri cu francizați în România și Irlanda.

„Wendy’s anunță semnarea a două noi acorduri de dezvoltare cu francizați din Republica Irlanda și România, susținând astfel obiectivele de expansiune ale mărcii pentru a dezvolta sute de restaurante în toată Europa în următorul deceniu”, a anunțat compania din SUA într-un comunicat de presă.

România și Irlanda sunt piețe noi pentru Wendy’s. Compania are în plan deschiderea restaurantelor în aceste țări din 2025. De asemenea, Wendy’s a reintrat în Regatul Unit în 2021 și se așteaptă ca până la finele acestui an să deschidă 50 de noi restaurante aici și în timp să ajungă la 400 de restaurante.

„Continuăm călătoria în a deveni un brand cu o importanță globală sporită, iar Europa este o piață de creștere strategică, cu prioritate ridicată pentru a extinde prezența Wendy la nivel internațional. Pentru a ne accelera impulsul, ne concentrăm pe construirea de relații cu francizații care împărtășesc ambiția noastră de a crește și să extindă amprenta restaurantelor Wendy’s pe tot continentul”, spune E.J. Wunch, președintele pe international al The Wendy’s Company.

sursa: economica.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button