News

Anunțul făcut de Andra după aproape 16 ani de căsnicie cu Măruță: “E normal să se schimbe”

În cadrul unui interviu recent, Andra a vorbit despre căsnicia cu prezentatorul de la Pro TV. Aceștia se înțeleg foarte bine, iar iubirea dintre ei este foarte puternică.

După aproape 16 ani de mariaj, cei doi se iubesc la fel de mult ca la început, iar cântăreața consideră că ea și soțul ei sunt făcuți unul pentru altul.

“Am avut mare noroc să ne găsim, să ne îndrăgostim, să ne punem încrederea unul în celălalt. Cred că este un miracol de câte ori se regăsesc doi oameni făcuți unul pentru celălalt.

Și părinții noștri sunt de zeci de ani împreună, iată că și noi, sper ca și copiii noștri să găsească dragostea adevărată. Este un sentiment unic să te simți iubit, împlinit și în siguranță lângă omul pe care îl iubești. Îți dă putere și un sentiment că poți face orice îți propui”, a declarat artista pentru OK! Magazine.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre cum s-au schimbat lucrurile în relația lor de-a lungul timpului. Cătălin Măruță are mereu grijă să aprecieze cele mai mici lucruri atunci când vine vorba despre soția lui. Prezentatorul TV cunoaște piesele artistei și o susține în tot ceea ce face.

“După atâția ani, e normal să se schimbe dinamica în orice relație, dar Cătălin este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii. Fie că e vorba despre o piesă nouă la care lucrez sau doar mă aude cântând prin casă, el este entuziasmat, îmi spune dacă îi place, mă susține mult.

Cunoaște tot repertoriul meu, chiar și pentru spectacolul Tradițional 2, chiar dacă nu urcă pe scenă. Cred că da, îi mai fac pielea de găină. Îmi arată mereu că este foarte important ce fac”, a mai spus cântăreața.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button