News

Ajuns de urgență pe masa de operație, cunoscutul cântăreț a înlemnit. Ce s-a întâmplat cu soția însărcinată

Îndrăgitul interpret, Marian Cozma, a fost operat de urgență din cauza unei infecții la nivelul abdomenului. A fost internat la spital, iar medicii au intervenit imediat pentru a-l salva. Cântărețul și echipa se pregăteau să plece să onoreze un eveniment atunci când bărbatului i s-a făcut rău. Durerile abdominale au devenit insuportabile, iar artistul ar fi fost la un pas să-și piardă viața.

„Sunt în afara oricărui pericol, doar că a fost într-adevăr o situație complicată. Ce să zic, dacă aș fi plecat la drumul meu din weekend unde ar fi trebuit să cânt, cu siguranță s-ar fi spart înăuntru și aș fi făcut o peritonită. Era foarte inflamată zona. Dumnezeu m-a oprit și parcă mi-a transmis să mă duc la medic ca să nu mor pe drum.

Am avut crize urâte de nici nu am putut să mă ridic din pat. Tot abdomenul a fost umflat, în jurul buricului și a pelvisului dureri mari. Mi s-a făcut o perfuzie, apoi, dis de dimineață am fost să-mi fac analizele. Mi-am făcut CT-uri și medicul mi-a spus că este vorba despre o apendicită” , a spus Marian Cozma pentru CANCAN.RO.

Înainte să ajungă pe masa de operație, Marian a suferit dureri mari în zona buricului, balonări și crampe în zona pelvisului. S-a dovedit a fi o infecție în zona apendicelui. „De când m-a văzut medicul mi-a spus:  „Nu te lăsăm să pleci, Mariane, că dacă te lăsăm să pleci, nu te mai întorci”.  Eu voiam să mă duc la concert, în gândul meu nebun era să-mi dea doctorul ceva, să mi se amelioreze durerea și să mă duc să cânt. Mi-a spus: „Nu ajungi la eveniment, mori pe drum!” , a spus interpretul.

Olimpia, soția interpretului de muzică de petrecere, este însărcinată în șase luni cu cel de-al treilea copil al cuplului. Marian și soția lui au doi băieți, însă, în trecut, femeia a pierdut o sarcină din cauza unui șoc. Și de data aceasta, cei doi au trecut prin emoții uriașe.

„Soția mea s-a chinuit cel mai mult cu mine, nu a dormit, chiar s-a stresat. Are deja șase luni de sarcină. Este la a patra sarcină, dar noi am pierdut în trecut o sarcină, tot de la un stres. Îți dai seama că am avut emoții, dar este bine că totul se termină cu bine”.

Din fericire, atât Marian Cozma, cât și viitoarea fetiță a lui care va veni pe lume la începutul toamnei, sunt în afara oricărui pericol.

Sursa: Cancan.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button