News

Adolescent ucis în bătaie de doi bărbați

Un caz tulburător a avut loc în Tulcea! Un adolescent de 17 ani a fost ucis în bătaie de un grup de indivizi. Doi bărbați de 35 și 32 de ani au fost reținuți în acest caz.

Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri, din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv. Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului. Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani.

Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Echipajul de prim ajutor sosit la fața locului l-a găsit pe tânăr în stop-cardiorespirator şi au început manevrele de resuscitare, însă după o oră, a fost declarat decesul tânărului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button