News

Accident rutier soldat cu decesul directorului unității Căpitănia Zonală din municipiu Drobeta Turnu Severin

Gheorghe Halângă, Director la Căpitănia Zonală din municipiu Drobeta Turnu Severin și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier. În momentul impactului conducea un autoturism dinspre Slatina către Pitești care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 76 de ani, din Pitești.

Ulterior, primul autoturism a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care circula din sensul Pitești către Slatina.

În urma impactului, conducătorul auto, de 64 de ani, a rămas încarcerat, ulterior, după extragerea acestuia din autoturism și efectuarea manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Din accident, a rezultat și vătămarea corporală a conducătorului auto de 76 de ani, care a fost transportat la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că șoferii nu au consumat alcool, pentru bărbatul decedat urmând a fi recoltate probe biologice de sânge. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

„Cu profundă tristețe anunțăm dispariția fulgerătoare a Directorului Capităniei Zonale Drobeta Turnu-Severin, Gheorghe Halîngă, care a părăsit această lume în urma unui tragic accident rutier.
Cu ochii în lacrimi, rememorăm contribuția sa semnificativă în cadrul Autorității Navale Române. Cu o carieră în slujba siguranței navigației începută în 1980, Gheorghe Halîngă și-a demonstrat în permanență devotamentul față de misiunea Căpităniei Zonale Drobeta Turnu-Severin pe care o conducea din 2022.
În aceste momente dificile gandurile noastre se îndreaptă spre familia îndoliată a fostului nostru coleg. Îi vom simți lipsa profund și vom onora moștenirea sa printr-un angajament continuu față de valorile pe care le-a reprezentat.
Odihneşte-te în pace, prieten drag”, a transmis Autoritatea Navală Română.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button