News

Accident rutier cu o ambulanţă SMURD şi trei autoturisme

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă seară, în municipiul Constanţa, în care au fost implicate o ambulanţă SMURD şi trei autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”, Anamaria Stoica, a declarat că la faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor şi un altul de terapie intensivă mobilă, precum şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Nouă persoane au fost evaluate medical la faţa locului, dintre care trei, cu vârsta cuprinsă între 30 şi 45 de ani, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa.

Una dintre cele trei victime, o femeie, se afla în stare de inconştienţă.

“De asemenea, la spital au plecat şi pacientul cu însoţitorul din ambulanţa SMURD – un copil şi mama sa -, care mergeau spre spital, nefiind afectaţi de accident”, a spus reprezentanta ISU.

Anamaria Stoica a adăugat că ambulanţa SMURD implicată în accident se afla în misiune, deplasându-se către SCJU Constanţa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button