News

A violat o fată de 13 ani și a fugit în Italia

La data de 15 mai 2024, Poliția Română a adus în țară 2 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Astfel, un bărbat, de 38 de ani, domiciliat în Neamț, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de viol în forma agravată, victima fiind o fetiță, de 13 ani, a fost escortat din Italia, fiind condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la 8 ani de închisoare.

Reamintim că, la data de 30 martie 2024, pe baza unei bune colaborări între polițiștii Inspectoratului de Poliție Judeţean Neamț – Serviciul de Investigații Criminale, Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul Sirene România, Biroul Sirene Italia, Biroul Atașatului de Afaceri Interne din cadrul Ambasadei României în Italia și echipele din cadrul Comando Provinciale Carabinieri Roma, bărbatul în cauză a fost prins, la Roma. În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Tot ieri, a fost adus un bărbat, de 31 de ani, din Sălaj, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Acesta a fost adus din Italia, având emis de către Judecătoria Marghita, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 7 luni.

Cei în cauză au fost încarcerați, în vederea executării pedepselor.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button