News

A murit la 44 de ani. Un solist a făcut infarct după ce a cântat la o petrecere

Solistul argeșean George Dorobanțu s-a stins subit din viață, cel mai probabil din cauza unui infarct, la doar 44 ani. Cu o seară înainte cântase la o petrecere, în comuna Bradu. Colegii și familia sunt șocați de tragicul eveniment.

”Iubirea mea, floarea mea, dragostea vieții mele, m.ai lăsat fără sa spui un cuvânt. Ai plecat de langa mine când viata ne promitea multe. Te iubesc ai am sa te iubesc toată viața mea! Drum lin printre îngeri, sufletul meu. Nufărul meu floare rară! Te iubesc infinit sufletul și inima mea! Iubitul meu cu păr de aur și cu voce de cristal”, a scris soția lui, Nicoleta Dorobanțu.

George Dorobanțu era tăticul unui băiețel și se căsătorise cu Nicoleta în urmă cu doi ani. Cântărețul își exprima adesea dragostea fața de soția și băiețelul lui pe rețelele de socializare.

”Dacă te-aș fi găsit pe tine acu 10 ani, dar îi mulțumesc Bunului Dumnezeu că mi te-a scos în cale acum 2 ani pentru că ești veritabilă, ești o doamnă, o femeie capabilă să ai grijă de familia ta și să mă faci cel mai fericit om și pe această cale îți mulțumesc că mă iubești și că îmi porți grija când plec de acasă și că mă suni să mă întrebi dacă sunt bine, te iubesc cel mai mult cum nu am iubit vreodată vreo fată! Iubita mea cu ochii ca cerul!”, spunea regretatul solist.

Sursa – Star Popular

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button