News

30 de zile de arest preventiv pentru un director din CE Oltenia

Directorul Direcției Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Cătălin-Liviu Stănculescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru infracțiunea de trafic de influență.

 

Stănculescu e acuzat că ar fi primit 13.000 de euro mită de la un administrator de firmă. Conform procurorilor, în perioada 25.07.2022 – 23.03.2023, la diferite intervale de timp, Stănculescu ar fi primit în mod direct, pentru sine, suma totală de 13.000 euro de la administratorul unei societăți aflate în raporturi contractuale cu CEO (martor), lăsând să se creadă că ar avea influență asupra Directoratului CEO, cu atribuții în aprobarea plăților, și că îi va determina pe aceștia să urgenteze plata facturilor emise de societatea omului de afaceri într-un termen cât mai scurt de la data emiterii lor.

În dosar s-au făcut percheziții domiciliare în 7 locații din București și Sibiu, Gorj, Ilfov și Dolj, din care una este sediul unei societăți comerciale cu capital majoritar de stat, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button