Societate

Vor să sprijine familia minerului decedat la Cariera Tismana

Liderii Sindicatului Mine Energie Oltenia fac demersuri pentru a sprijini familia minerului, în vârstă de doar 51 de ani, decedat, marți-noapte, la Cariera Tismana.

Angajatul Carierei Tismana 1, care a decedat după ce a ieșit din schimbul doi, era membru al Sindicatului Mine Energie Oltenia.

Lui Gheorghe Bilan i s-a făcut rău și a căzut pe scările de la vestiar. Ulterior, a fost găsit de colegi în stare de inconștiență.

Cadrele medicale sosite la fața locului au făcut manevre de resuscitare, însă nu au mai reușit să-și salveze viața. Bărbatul a făcut infarct.

Liderii Sindicatului Mine Energie Oltenia fac demersuri pentru a sprijini familia minerului decedat.

Președintele executiv al Sindicatului Mine Energie Oltenia, Jan Popescu, afirmă că unul dintre membrii familiei ar putea fi angajat în cadrul CE Oltenia.

„În primul rând, transmit familiei condoleanțe, atât din partea mea, ca și salariat, ca și om, cât și din partea sindicatului pe care eu îl reprezint. Este obligația noastră, a liderilor de sindicat, obligația Sindicatului Mine Energie Oltenia, așa cum am făcut de fiecare dată, de a ne reprezenta și în situații fericite și în situație tristă ca aceasta, de a face toate demersurile necesare ca un membru al familiei, dacă dorește să se angajeze în CEO. Nu este o obligație stipulată clar în prevederile legale, dar noi avem obligația de a face toate demersurile pe care le avem la îndemână ca familia să beneficieze de tot sprijinul nostru și moral și financiar și de aici în viitor să avem grijă de membrii familiei.

Din informațiile pe care le am de la colegii mei din activitatea de minerit, colegul nostru avea probleme de sănătate pe parte de cardio. Știa de acest lucru, era înregistrat, din 3 în 3 luni era chemat la reevaluare. Vedeți, viața, stresul de zi cu zi, până la urmă, își pune accent asupra sănătății fiecărui om”, spune liderul SMEO.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button