Societate

Lider din CE Oltenia: Ăsta numai act de guvernare în folosul națiunii nu se poate numi!

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, îi critică pe guvernanți pentru modul în care gestionează problemele din sistemul energetic național.

Manu Tomescu este nemulțumit de faptul că România își închide capacitățile din termocentrale și cumpără energie de la companiile concurente, produsă tot pe cărbune.

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari comentează că “ăsta numai act de guvernare în folosul națiunii nu se poate numi”.

“Nu sunt suficiente vorbele liderilor politici care spun că vor prelungi planul de închidere pe moment ce această prelungire nu vine și cu investiții. Eu de asta atrag atenția, pentru că în zonele de producție este din ce în ce mai greu. Ori guvernul, oricare ar fi, și dacă vreți, și europarlamentarii care vor fi în viitor, pe lângă vorbe să vină și cu fapte, dar fapte concrete, la modul real, prin care viitorul ministru al Energiei să investească și să aibă un plan foarte clar în ceea ce privește această resursă, pentru că s-a dovedit și uitați-vă și acum pe Transelectrica se dovedește că în România fără cărbune nu se poate. Uitați-vă că România își închide capacitățile de producție a energiei electrice din termocentrale pe bază de cărbune și cumpără energie de la companiile concurente nouă energie produsă tot pe bază de cărbune. Asta e o anomalie, asta numai act de guvernare în folosul națiunii nu se poate numi”, a conchis sindicalistul.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button