Eveniment

VIDEO. Dodoi, victima mascaților, băut la instanța de judecată! Pe scările Tribunalului Gorj s-a dezechilibrat

Constantin Dodoi, victima mascaților SAS, a fost prezent, astăzi, la Tribunalul Gorj la cel de-al doilea termen în procesul penal început recent. Spre surprinderea celor prezenți, Dodoi s-a prezentat în fața judecătorilor în stare de ebrietate și a fost sfătuit să părăsească sala de judecată. Pe scările Tribunalului, la finalul procesului terminat cu o nouă amânare, acesta s-a dezechilibrat, lucru relevat de o filmare care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Novaceanul Constantin Dodoi pare că nu și-a revenit după incidentul în care a fost implicat în toamna anului trecut. A ajuns la spital, spun anchetatorii, după ce a fost bătut de mascații SAS, dar și atunci era în stare de ebrietate. De altfel, alcoolul i-a amortizat, cel puțin în percepția sa, loviturile, iar starea lui nu s-a înrăutățit decât în stare de arest. Aceste lucru urmează a se dezbate în instanță dar prezenta lui Dodoi, astăzi, la instanța de judecată, tot băut, nu îl pune pe acesta într-o lumină favorabilă în fața magistraților.
Incidentul s-a petrecut la ora 11:30 când mai multe persoane prezente la Tribunal l-au văzut pe Dodoi mergând pe trei cărări. Acest lucru nu l-a oprit să intre în ședința publică unde a fost sfătuit să plece, avocații motivant că nu se simte bine. Cineva a filmat însă când Dodoi a părăsit Tribunalul Gorj, iar filmarea a ajuns în spațiul public stârnind polemici pe rețelele de socializare.
Reamintim că Dodoi, care a rămas fără splină și o parte din ficat, este victimă în acest dosar și inculpat într-un dosar de ultraj, fapta petrecându-se înainte de acuzele care le sunt aduse mascaților de la SAS.
Instanța de fond a amânat procesul, un nou termen urmând să aibă loc peste o săptămână.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button