News

Vezi aici prima imagine cu chipul fiului unei frumoase artiste din Târgu Jiu!

După o perioadă îndelungată în care i-a ascuns chipul copilului pe rețelele de socializare, Ana Baniciu a revenit cu o surpriză plăcută. Ea l-a fotografiat pe fiul ei, Aris, în timp ce acesta dormea liniștit.

 

„Miroase a lapte și iubire”, a scris Ana pe Instagram.

„Nu mai pot de drag! ❤️❤️ abia aștept să-l cunosc! ❤️”, „Vai de mine câtă frumusețeeeee!!! Abia aștept să ajungă jurnalul la tine să poți nota toaaate amintirile acestea de neprețuit pentru el”, „Cel mai frumos sentiment”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea artistei.

În urmă cu câteva săptămâni, Ana Baniciu a dezvăluit și motivul pentru care ea și partenerul ei nu doreau, momentan, să arate mai multe imagini cu chipul copilului.

„Avem un bebeluș superb pe care nu știu când o să-mi fac curaj să vi-l arăt. L-aș arăta cu mare drag, dar nu știu… e o chestie de nu pot să explic. Cu siguranță îl veți vedea la un moment dat, dar acum am preferat să îl ținem așa mai… Pentru că e nou-născut și e mic.

Dar vi l-aș arăta ca să mă fălesc, cât de frumos e. E extraordinar. Oricum, îl hrănesc exclusiv la sân în perioada asta, e cea mai grea parte din toată treaba nașterii. Am lăptic și îmi doresc să își ia toți nutrienții.”, a dezvăluit Ana Baniciu atunci.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button