Politică

Va depăși pragul Dreapta Unită la Gorj? Ce spune un lider USR

Candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Târgu-Jiu, Corneliu Răducan Morega, este convins că ADU va depăși pragul de 7% la alegerile locale din 9 iunie.

Corneliu Răducan Morega a început să ia la pas cartierele din Târgu-Jiu pentru a vedea cu ce probleme se confruntă târgujienii.

Candidatul ADU la primărie susține că la intrările unor blocuri din spatele Colegiului Național” Spiru Haret” a găsit șobolani morți, alei neîngrijite și vegetație în exces la intrările unor blocuri din spatele Colegiului Național” Spiru Haret”.

Corneliu Răducan Morega acuză că orașul este” batjocorit de grupurile de interese”.

Aspirantul la fotoliul de primar al municipiului este convins că Alianța Dreapta Unită va trece pragul de 7% la alegerile locale din 9 iunie. Ba mai mult, consideră că ADU va obține cel puțin 20% în municipiu și undeva la 10-15 procente în județ.

„Datorită faptului că am luat-o la pas prin fiecare cartier am găsit starea aceasta de lucru total necorespunzătoare. Suntem destul de bine primiți de oameni și asta mă surprinde într-o oarecare măsură, pentru că, la alegerile trecute, la același tip de campanie, reacția oamenilor nu era atât de bună până acum. Acest lucru ne dă speranţă și cred că, în 9 iunie, vom produce schimbarea mult așteptată pentru toți locuitorii municipiului Târgu-Jiu. Acel prag de 7% nu cred că reprezintă o problemă pentru Alianța Dreapta Unită. Cred că scorul electoral al alianței, în municipiul Târgu-Jiu va fi undeva de peste 20%, iar în județul Gorj, de cel puțin 10-15 procente”, afirmă Corneliu Răducan Morega.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button