News

Un tânăr din Târgu Jiu, șofer pe o autoutilitară implicată într-un accident, prins drogat! FOTO

Şoferul autoutilitarei implicată în accidentul produs luni, în localitatea Recea, între autovehiculul menţionat şi un autobuz de transport persoane, a fost testat pozitiv cu aparatul Drugtest, ce a indicat prezenţa unei substanţe psihoactive, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. Un autobuz în care se aflau 53 de persoane şi o autoutilitară în care se aflau două persoane au fost implicate, luni, într-un accident rutier în localitatea Recea, la intersecţia a două drumuri judeţene, DJ 653 şi DJ 657.

În urma accidentului, o femeie, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la spital cu politraumatisme, iar alte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului.

“Poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj şi un autobuz condus un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Schitu. În urma evenimentului rutier, o tânără de 34 de ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, au informat reprezentanţii IPJ Olt.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, cu rezultate negative, însă testarea cu Drugtest a indicat prezenţa unei substanţe psihoactive în cazul şoferului autoutilitarei.

Poliţiştii efectuează în cauză cercetări pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button