Societate

Director fără concurs, la Liceul Tehnologic Stoina! Profesoara Hurezeanu a picat de trei ori concursul pentru postul de director

Hurezeanu Nicolița, care a fost director al liceului din Stoina pentru doar câteva luni de zile, a fost numită din nou de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj pe funcția de director al acestei unității de învățământ. Inspectoratul nu a luat în considerare că profesoara de geografie și engleză a încercat de trei ori să ia concursul pentru postul de director de școală, în anii trecuți, însă de fiecare dată a picat, deși și-a încercat norocul pentru diferite unități.

În liceu erau destui profesori care puteau fi numiți pe această funcție, dar cu toate acestea s-a preferat aducerea profesoarei de la Stejari pentru liceul din Stoina. În liceu este o profesoară care a luat concursul de director al liceului, dar aceasta a pierdut funcția după câteva luni. Anul trecut, liceul a avut patru directori care s-au schimbat succesiv din diverse motive. Liceul din Stoina are peste o sută de elevi înscriși, iar colectivul didactic depășește douăzeci de profesori.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button