News

Un profesor a sunat la 112 să anunțe că îl bat colegii

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cadru didactic la Şcoala Gimnazială „Elena Cuza” din municipiul Vaslui, a fost sancţionat contravenţional cu avertisment de poliţişti pentru apel abuziv la numărul de urgenţă 112, după ce a reclamat că a fost agresat de un coleg, fapta nefiind confirmată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, când bărbatul le-a spus poliţiştilor care s-au deplasat la unitatea de învăţământ pentru efectuarea de verificări că de fapt nu a fost agresat şi le-a explicat acestora că are o plângere anterioară tot pentru agresiune care nu a fost soluţionată de organele abilitate.

„Având în vedere că fapta sesizată nu s-a confirmat, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu avertisment pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu.

Cadrul didactic este cunoscut cu abateri anterioare pentru care a mai fost sancţionat. Profesorul face, de altfel, obiectul unei cercetări disciplinare în curs pentru că ar fi avut un comportament neadecvat în cadrul unei şedinţe a consiliului profesoral.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button