News

Un nou partid se lansează astăzi în România

Astăzi se lansează NOA – Partidul pentru Natură, Oameni și Animale. Reprezentanți și activiști din societatea civilă, alături de cetățeni care cred într-o Românie civilizată, în care oamenii trăiesc în armonie cu natura și animalele, se unesc într-o mișcare politică de care România are nevoie în acest moment. De astăzi, ei sunt reprezentați de NOA, Partidul pentru Natură, Oameni și Animale.

Partidul NOA promoveză respectul pentru orice formă de viață, empatia, corectitudinea și implicarea civică. NOA, printr-o abordare onestă, strategică și colaborativă, urmărește să îmbunătățească politicile publice și legislația privind natura, oamenii și animalele. NOA își propune să readucă competență, educația, decența, compasiunea și etica ca valori de bază ale societății noastre.

„Astăzi este un moment mult așteptat de toți cei care vor o Românie mai bună și mai civilizată, o Românie prietenoasă cu natura, oamenii și animale. A venit momentul să fiți auziți și reprezentați! Nu avem timp de pierdut! Natura este în colaps, oamenii din toate categoriile sociale au nevoie de sprijin din partea politicienilor, iar animalele trebuie să ajungă în poziția de a fi respectate și a li se recunoaște drepturile. Pentru noi este o continuare firească a activității civice și de voluntariat realizate până acum și suntem deosebit de încrezători că NOA îi va inspira pe toți cei care împărtășesc valorile noastre, să se alăture mișcării NOA și să candideze alături de noi”, a declarat Lucian Rad, președinte interimar NOA.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button