Eveniment

Un minor din Stejari este autorul furtului de pe strada George Coșbuc din Târgu Jiu! Proprietarul: “ este avariată în proporție de 70%”


Săptămâna trecută un bărbat din Târgu Jiu a semnala Poliția după ce autoturismul său a dispărut de pe strada din fața locuinței. La scurt timp mașina a apărut aproape de locul unde fusese parcată inițial și cu careva daune serioase, susține proprietarul. “Mi-a fost furată mașina, o Skoda Octavia Rs de culoare albă, GJ 81 KPO, din fața casei, zona str. George Coșbuc, precizez că am fost la poliție, mașina a fost găsită, avariată in proporție de 70%. Mă gândesc că poate cineva a văzut mașina prin oraș, orice informație îmi e utilă atât mie cât și poliției pentru a găsi mai ușor autorul/autorii” a transmis bărbatul la scurt timp după incident.

Vineri 17 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au identificat, reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un minor, de 17 ani, din comuna Stejari, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

“Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 15 noiembrie a.c., ar fi sustras un autoturism, care se afla parcat pe strada George Coșbuc, din municipiul Târgu Jiu, pe care l-ar fi condus și ulterior, l-ar fi abandonat în apropiere de locul unde fusese parcat inițial. De asemenea, ar fi sustras suma de 200 lei, care se afla în torpedoul autoturismului. La data de 18 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu Jiu a dispus arestarea preventivă a minorului, pe o perioada de 30 zile”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button