News

Un fost model din Gorj pentru a doua oară la Parchet. Și-a însoțit soțul

După câteva ore de audieri, fostul model din Gorj, Roxana Dobre a plecat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Joi dimineață, Florin Salam s-a trezit cu poliția la ușă, iar pe numele lui a fost pus în aplicare un mandat de aducere. Manelistul a fost audiat într-un dosar de înșelăciune!


Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Roxana Dobre în timp ce ieșea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

În această dimineață, familia manelistului a trăit clipe de coșmar, după ce polițiștii au ajuns la locuința lor și l-au preluat pe Florin Salam, pentru a-l duce la audieri în Târgoviște.

Așa cum s-a întâmplat și când Florin Salam a fost acuzat de o damă de companie că a agresat-o, Roxana Dobre și-a însoțit și de această dată soțul la audieri.

Soția manelistului este mereu alături de el, indiferent de cât de grave sunt acuzațiile care i se aduc. De asemenea, Roxana Dobre îl susține necondiționat.

Spre deosebire de incidentul cu dama de companie din București, de această dată, soția lui Florin Salam nu a făcut nicio declarație, deși a fost înconjurată de jurnaliști, și s-a indreptat direct spre mașină. Roxana Dobre a venit cu mașina de 200.000 euro, pe care a primit-o cadou de la Florin Salam.

La începutul lunii februarie, un mire din Târgoviște l-a acuzat public pe Florin Salam că a încasat 5.500 euro și a promis că va fi prezent la nunta lui, pentru a cânta.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar Laurențiu Bîțu nu și-a mai primit banii înapoi. În cele din urmă, a decis să acționeze pe cale legală, pentru a-și recupera sumele pierdute.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button