NewsȘtiri

Un cunoscut târgujian va fi nașul de botez al celui de-al doilea fiu al Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău a dezvăluit cine vor fi nașii micuțului Isaia, cel de-al doilea fiu al său, născut în urmă cu câteva zile.

Cântăreața este în culma fericirii, iar anunțul l-a făcut chiar într-o emisiune televizată. Nașii celui mic vor fi chiar Andra și Cătălin Măruță! De altfel, artista a dezvăluit că soția prezentatorului TV a ajutat-o să aleagă numele bebelușului. Iată, mai jos, declarațiile soției lui Adi Rus.

 

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra (n.r. Măruță). I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui”, a spus Vlăduța Lupău, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Cătălin Măruță a reacționat imediat: „Da, așa este și ne bucurăm foarte tare și îi dorim să fie sănătos, să fie bine și asta este tot ce contează. Dar eu nu știam că au fost două opțiuni de nume, că a fost Isaia și încă un nume. Cu Adi mai povesteam la telefon și spunea că se duce la spital, că a văzut o poză cu Isaia și are mult păr în cap”, a spus prezentatorul TV.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button