News

Un cunoscut afacerist gorjean a fost prins cu amanta la munte

 


Se pare că, Borcea a fost prins “ călcând pe bec” chiar de una dintre fostele sale soții, Mihaela.

Cuplul Borcea-Mihaela și Cristi a făcut numeroase vacanțe la munte împreună cu un alt cuplu celebru, Valentina Pelinel- Cristi Boureanu.

În urmă cu mai mulți ani, relația lui Cristi Borcea cu Mihaela s-a rupt din cauza unei aventuri pe care fostul șef de la Dinamo a avut-o cu Valentina Pelinel.

Mihaela i-ar fi surprins pe cei doi în momente intime, iar relația lor s-a rupt din acel moment, după cum a povestit un apropiat al cuplului.

Au încercat să ascundă relaţia, o perioadă au şi reuşit. În cele din urmă, lucrurile au început să fie din ce în ce mai vizibile şi mai supărătoare. Prima care a pătimit de pe urma manechinului a fost Mihaela, care a şi surprins-o pe Valentina Pelinel într-un moment intim alături de Borcea. Totul s-a petrecut în timpul unei vacanţe la munte pe care soţii Borcea o petreceau cu Valentina şi soţul ei de atunci, Cristi Boureanu. Prieteni de familie, cei patru au făcut multe sejururi în afara ţării şi se pare că nu prea au reuşit să ţină lucrurile în frâu”, a declarat apropiatul cuplului.

Se pare că, la vremea aceea și Alina Vidican era amanta lui Borcea, iar întregul episod ar fi ajuns la urechile acesteia.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button