News

Un bărbat din Drăguțești, reținut! Vezi ce a făcut în locuința vecinului său

În seara zilei de 1 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Urechești, cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitate, a pătruns fără drept în locuința bărbatului de 49 de ani, care nu se afla la domiciliu și a distrus cu o secure un geam al unei anexe și mai multe obiecte de veselă, cauzând un prejudiciu în valoare de 400 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

La data de 2 iunie a.c., polițiști ai Poliției Municipiului Târgu Jiu au continuat cercetările, iar în baza probatoriului administrat în cauză, față de bărbatul de 42 de ani, din comuna Drăguțești, sat Urechești, s-a luat măsura preventivă a reținerii pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button