News

O nouă companie uriașă face angajări. Sunt 100 de posturi disponibile

De la 1 iulie 2024, pe piața muncii din România va apărea oficial Raiffeisen Tech. Vorbim de o nouă companie de IT pentru industria bancară. Ea va oferi servicii de IT pentru Raiffeisen Bank România, dar și pentru restul entităților din cadrul grupului Raiffeisen Bank.International.

”Am lansat Raiffeisen Tech cu viziunea să devenim principalul partener pentru soluții de tehnologie al grupului Raiffeisen Bank International și mizăm pe capacitatea echipei nou formate de a dezvolta cele mai performante produse și soluții, care să susțină în continuare inovația în industria bancară”, spune Diana Andrei, General Manager, Raiffeisen Tech.

Românii cu abilități profesionale pe zona IT trebuie să știe că austriecii creează și 100 de locuri de muncă. Asta până la finalul anului în curs. Apoi, de anul viitor numărul acestora va ajunge la aproape 200. Se poate lucra și de la distanță.

”Compania promovează un mod de lucru flexibil, are un birou în București, astfel angajații din capitală vor putea opta pentru lucrul hibrid, însă există și posibilitatea de a lucra 100% de la distanță, în oricare oraș de pe teritoriul României”, se arată pe site-ul băncii.

La fel ca în cazul multor companii externe, și salariile oferite de banca austriacă sunt confidențiale. De-a lungul timpului, mai mulți angajați au recunoscut sub protecția anonimatului cât câștigă lucrând în acest loc.

De exemplu, pe platforma undelucram.ro au părut în ultimele luni o serie de venituri pe care le oferă austriecii. Astfel, un ofițer de conformitate are un salariu de 8.400 de lei, în timp ce un expert care se ocupă de persoane fizice are un salariu fix de 4.700 lei la care se adaugă bonuri în valoare de 600 de lei plus un bonus anual de încă 4.700 lei. Și mai mult primește un Security Engineer: 10.000 de lei net.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button