News

Un bărbat care a câștigat la loto a fost dat în judecată de familie

Câștigătorul unui premiu în valoare de 1,35 de miliarde de dolari la loto Mega Millions a fost acuzat într-un proces că a mințit și nu a respectat promisiunea că va împărți banii cu familia sa, potrivit Independent.

Suma câștigată a fost una dintre cele mai mari din istoria SUA. Cu toate astea, identitatea câștigătorului rămâne anonimă, deoarece a folosit o firmă pentru a-și colecta suma forfetară de de circa 500 de milioane de dolari, după achitarea taxelor.

Chiar dacă identitatea bărbatului este anonimă, povestea biletului norocos a venit și cu un gram de ghinion. Din noiembrie 2023, câștigătorul la loterie este prins într-un proces împotriva mamei fiicei sale, susținând că femeia, identificată în documentele judecătorești doar cu pseudonimul Sara smith, a încălcat un acord de confidențialitate prin dezvăluirea naturii câștigurilor bărbatului celorlalți membri ai familiei, înainte de anul 2032, când fiica lor va împlini 18 ani.

Sara Smith, la rândul ei, susține că intimatul câștigător la loterie, identificat ca John Doe în documentele judiciare, a fost de fapt cel care și-a dezvăluit câștigul istoric la loterie, o dezvăluire pe care avocații femeii susțin că „distruge toate probele rămase din acest proces”.

Tatăl lui John Doe susține că fiul lui a spus de unul singur că a câștigat la loto și a sugerat diferite moduri în care își va împărți banii.

„În februarie sau martie 2023, fiul meu a venit la mine acasă și ne-a informat pe mine și pe soția mea că a câștigat o sumă mare de bani la loteria de stat din Maine”, spune tatăl, conform documentelor judecătorești. „Înțeleg că fiul meu a declarat că nu mi-a spus nimic despre banii lui „în afară de simplul fapt că am câștigat”. Nu este adevărat”.

 

Bărbatul susține că fiul său a început să facă promisiuni despre cum își va folosi câștigul, inclusiv că îi va construi tatălui său un garaj cu mașini vechi de reparat, va cumpăra casa în care tatăl lui l-a crescut, va înființa un fond fiduciar de 1 milion de dolari pentru tatăl său și, dacă este necesar, va finanța cheltuielile medicale pentru el și mama vitregă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button