Societate

Ionuț, un tânăr de doar 23 de ani din Târgu Jiu, mort în urma unui incident stupid!

Tânărul Constantin Romeo Ionuț Antonie, în vârstă de 23 de ani, din Târgu Jiu a murit tragic într-un tomberon de reciclare a hainelor din Italia.

Incidentul s-a produs în preajma sărbătorilor pascale, însă trupul neînsuflețit nu a putut fi adus încă în țară căci autoritățile au cerut ca trupul tânărului să fie supus unei autopsii. Parchetul evaluează necesitatea efectuării unei inspecții la containerul de haine și va decide dacă vor dispune consultări suplimentare, având în vederee că acesta nu este primul incident mortal de acest gen din zonă. 

În prezent nu există suspecți în legătură cu accidentul, însă autoritățile investighează incidentul cu ajutorul înregistrărilor de la camerele de supraveghere de la centrul de colectare. 

Cadavrul lui Constantin Romeo Ionuț Antonie rămâne la morga spitalului Papa Giovanni XXIII din Bergamo, unde va fi efectuată autopsia. Familia intenționează să transporte trupul tânărului înapoi la Târgu Jiu, pentru a-i fi oficiată înmormântarea, după ce vor obține permisiunea de la autorități. 

Tânărul locuia de cinci ani în Fara d`Adda și este regretat de întreaga comunitate.  

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button