News

Tzancă Uraganu, părere sinceră despre situația unui fost milionar din Gorj: „Când aveați averea…”

Irinel Columbeanu se află în continuare în atenția publicului larg, după ce a anunțat că s-a mutat la azilul de bătrâni la care, în trecut, și tatăl lui, originar din localitatea Căpreni, Gorj, a locuit. Această veste a stârnit imediat reacții, mai ales după ce s-a aflat că fostul milionar nu are bani nici măcar să își plătească chiria.

Mulți oameni, precum Leo de la Strehaia sau Serghei Mizil, s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe fostul milionar ajuns sărac. Fratele Olgăi Originala i-a adus lui Irinel mai multe alimente și bani, iar fiul lui Paul Niculescu-Mizil a organizat un live caritabil în care oamenii au oferit donații pentru fostul Monicăi Gabor.

Totuși, au existat și persoane care l-au criticat pe Irinel sau nu și-au dorit să-l ajute. Gigi Becali și Anamaria Prodan au fost primii care au răbufnit în mediul online, spunând că nu îi vor oferi sprijin financiar fostului milionar.

Acum, Tzancă Uraganu a reacționat și el la cazul Irinel Columbeanu. Manelistul a declarat că fostul milionar merită ajutor financiar din partea oamenilor doar dacă demostrează că, la rândul lui, a sprijinit oamenii nevoiași:

”Demonstrați că ați ajutat nevoiași, domnule Irinel, când aveați averea aia imensă și o să fiți ajutați. Cum putem fiecare!”, a scris Tzancă Uraganu pe contul lui personal de Instagram.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button