Societate

După ce au obținut 200.000 de euro de la Cristina Bâtlan, gorjenii Simona și Petre Șoșoi beneficiază de o nouă sponsorizare

Luna trecută, Petre și Simona Șoșoi, cei care, la începutul acestui an, au deschis o pizzerie tradițională în satul Olari, comuna Plopșoru, au obținut 200.000 de euro pentru dezvoltarea afacerii cu stații peco de tip eco. ”Vizita” din studioul Imperiul Leilor, unde au primit finanțarea dorită din partea leoaicei Cristina Bâtlan, le-a adus acum și un premiu din partea companiei de telefonie Vodafone România.

”Simona și Petre Șoșoi (PECO ECO) i-au convins pe lei, te-au convins și pe tine. Acum, afacerea lor va fi susținută de Vodafone Romania cu soluții de tehnologie. Datorită votului telespectatorilor, ei sunt cei care vor fi susținuți de Vodafone România cu soluții de tehnologie care să ii ajute să își crească afacerea”, a anunțat compania Vodafone.

Noua reușită pentru dezvoltarea afacerii antreprenorilor din Gorj vine după ce proiectul prezentat în cadrul emisiunii ”Imperiul Leilor” a fost sponsorizat cu 200.000 de euro de Cristina Bâtlan, contra unui procent de 30% din compania deținută de cei doi gorjeni. Pe scurt, Gygy & Symo Peco se dorește a fi o benzinarie eco, pentru o viața bio, cu prize de încărcare pentru mașinile electrice. Proprietarii vor să aibă în plus o grădina bio și o ferma în apropierea stațiilor, pentru ca oamenii să trăiască experiența vieții bio, chiar în timpul încărcării mașinilor.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button