News

Trei persoane rănite în urma unui accident pe DN 66, la Petroșani

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident ce a avut loc aseară în zona benzinăriilor din municipiul Petroșani. În accident au fost implicate un autoturism și o dubă.

Pompierii au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„La sosirea echipajelor operative la fața locului s-a constatat faptul că în accident au fost implicate 2 autoturisme, rezultând trei victime. Două dintre acestea au fost extrase în siguranță de către salvatori dintr-unul dintre autoturisme”, informează ISU Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu, cele trei victime au fost transportate la Spitalul de Urgență Petroșani.

Un bărbat de 58 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranian cerebral minor și o plagă delabrantă la antebrațul drept. Un alt bărbat de 42 de ani a suferit o contuzie toracică, o plagă la antebrațul drept și un TCC minor. Cea de-a treia victimă, un bărbat de 38 de ani, a suferit un TCC minor și o contuzie la coloana cervicală.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button