News

Tratament minune: distruge cancerul în 48 de ore

Cercetătorii americani au demonstrat pentru prima oară că un compusul chimic extras din plante, care a făcut ca tumori canceroase să dispară în doar 48 de ore, poate fi sinteizat în laborator. Descoperirea deschide perspective uriașe în direcția tratării cancerului pe căi nondistructive.


Cercetătorii de la Universitatea Stanford din California au demonstrat pentru prima oară în toamna anului trecut că EBC-46, extras din plante, poate fi sintetizat. Inițial, s-a crezut că, având în vedere structura sa complexă, compusul chimic nu poate fi sintetizat in laborator, scrie doctorulzilei.ro.

Lumea medicală a fost uimită după ce tumorile canceroase au dispărut în doar 48 de ore de la administrarea unei singure doze din acest medicament obținut din fructe ce se găsesc într-un singur loc de pe glob.

Oamenii de știință au explicat că, în urma injectării cu EBC-46 se declanșează un răspuns imun pri n activarea leucocitelor (globulele albe din sange), care atacă tumora și o micșorează până la dispariție.

Mai simplu spus, EBC-46 rupe vasele de sânge ale tumorii și distruge în cele din urmă, celulele canceroase.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button