Lifestyle

Tânăr polițist criminalist din Gorj, premiat de chestorul, Marcel Simion! FOTO


Președintele Corpului Național al Polițiștilor, Marcel Simion, i-a oferit o diplomă și o medalie agentului de poliție Tănasie Nicușor Marian, originar din Motru, Gorj.

Tânărul, angajat în cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Arad a fost felicitat pentru profesionalismul cu care își exercită meseria cu ocazia aniversării celor 20 de ani de când a fost înființată organizația  Corpul Național al Polițiștilor. 

“ De-a lungul a 20 de ani de activitate organizația profesională Corpul Național al Polițiștilor și-a exercitat atribuțiile în scopul promovării intereselor profesionale, sociale, culturale și sportive ale membrilor săi, fiind preocupat permanent de asigurarea unei protecții reale. 

În egală măsură și-a stabilit ca prioritate promovarea profesiei de polițist.
Anul 2024 vă este dedicat Dumneavoastră, ca o formă de respect și de apreciere pentru că ne-ați fost alături și ați dat dovadă de calități profund umane, perseverență și profesionalism, mereu sub imperativul dreptății și echității, contribuind împreună la promovarea valorilor și tradițiilor profesiei noastre. 

Acum, la ceas aniversar, dorim să vă asigurăm de recunoștință, admirația și stima noastră pentru ceea ce faceți zi de zi, în slujba oamenilor și pentru oameni”, se arată pe diploma primită de tânărul polițist din Gorj.  

Evenimentul de premiere a avut loc în urmă cu câteva săptămâni în cadrul Filarmonicii Arad. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button