News

Strigătul de ajutor al unei mame care riscă să își piardă ambii copilași!

Cazul Olgăi Sîrbu, mama copiilor Alexandru și Tatiana a fost prezentat astăzi de Asociația Noel și este unul strigător la cer. Ambii copii au nevoie urgent de câte un transplant de măduvă astfel riscă să moară.

Întreaga poveste mai jos:

„Copilașii mei vor muri dacă nu strângem urgent suma enormă de 690.000 dolari pentru transplant de măduvă. Voi sunteți singurii care ne pot ajuta, vă rog, vă implor! Amândoi vor muri fără transplant de măduvă. Nu știu de ce Dumnezeu vrea să-mi ia copiii. Doi copii am și amândoi vor muri…

Ei sunt copiii mei, Alexandru și Tatiana. Amândoi s-au născut sănătoși, cel puțin așa credeam. Acum medicii au zis că amândoi vor muri dacă nu fac urgent transplantul de măduvă care să vindece boala de care suferă, imunodeficiență primară combinată. Corpul lor nu mai rezistă.

Încerc să vă spun povestea noastră pe scurt. La 2 anișori Tatiana s-a îmbolnăvit brusc. Din gura ei curgea sângele ca dintr-un râu și avea temperatura 40. Fetița mea era pe moarte și medicii nu mai știau ce să îi facă. Un an de zile am stat în spital și nu reacționa la tratament și nimeni nu știa ce are. Am fost cu ea la foarte mulți medici până mi s-a zis să îi fac o testare genetică. Așa am aflat că Tatiana nu are sistem imunitar. Boala se numește imunodeficiență primară combinată tip PRKDC. Este un criminal invizibil această boală. În corpul ei nu există celulele care să lupte cu răcelile, cu virușii, cu infecțiile. Tatiana poate să moară dintr-o răceală banală din cauză că corpul ei nu știe să lupte. Dacă cineva strănută lângă ea, Tatiana poate să moară, mi-au zis.

Am aflat de boala Tatianei când eram însărcinată cu Alexandru. L-am născut pe Alexandru și totul părea în regulă, până au început din senin semnele bolii. L-am testat și am aflat că și el suferă de aceeași boală ca Tatiana, imunodeficiență primară combinată… Tot cerul a căzut peste mine!

Boala progresează rapid la amândoi. Medicii ne-au spus că au nevoie urgent de transplant de măduvă, altfel vor muri amândoi. Corpul lor este un magnet pentru viruși, iar odată ce intră un virus în organism, distruge tot organismul. Acum medicii le dau un tratament foarte puternic, au zis că încercăm să lungească viața organelor, dar mult timp nu mai rezistă organele și copiii vor muri. Singurul tratament din lume este transplantul de măduvă, dar costă 690.000 dolari pentru amândoi.

Toată viața noastră se desfășoară închiși în camere sterile de spital sau în cel mai bun caz, închiși în casă. Copiii nu au voie să se întâlnească cu alți copii care pot fi purtători de viruși și bacterii. Nu merg la școală și nici la grădiniță. Copiii sunt foarte izolați. Mi se rupe sufletul, dar știu că dacă se întâlnesc cu alți oameni există riscul să moară.

Singurul tratament pentru imunodeficiență este transplantul de măduvă. Scopul transplantului este înlocuirea sistemului imunitar defect cu un sistem imunitar sănătos provenit de la un donator. Este singura modalitate prin care copiii vor primi celule care știu să lupte cu bolile și cu răcelile.

În sufletul meu de mamă nu mai există lacrimi și nici cuvinte… există doar disperare. Îmi strig durerea în gura mare și cer ajutorul oamenilor pentru a-mi salva copilașii de acest criminal nevăzut, imunodeficiența primară combinată. Avem nevoie de 690.000 dolari în total pentru ambii copilași. Trebuie să-mi salvez copilașii, dar nici în zece vieți nu voi putea să strâng acești bani, iar copiii mei nu mai au timp, procedura trebuie începută de urgență.

Începem lupta contra-cronometru alături de voi, îngeri păzitori. Mulțumesc bunului Dumnezeu că Asociația Noel ne este alături și sper din suflet ca voi, oameni minunați care citiți aceste rânduri, să mă ajutați să-mi salvez copiii.

Distribuiți, distribuiți, distribuiți…vă implor în genunchi să distribuiți. Suma este atât de mare încât tremur de frică că nu vom reuși să strângem 690.000 dolari pentru viața copiiilor mei.

Dacă ne puteți ajuta, se poate dona prin metodele de mai jos cu mențiunea Frații Sirbu

🕳Conturi bancare:
Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel
🕳Donatii cu cardul în Eur prin Facebook
https://www.facebook.com/donate/1078310446647180/
🕳Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza/doneaza-cu-cardul
🕳 BT Pay: 0752076131
🕳 Revolut https://bit.ly/revolutnoel
🕳 Paypal: paypal.me/asociatiaNoel
🕳Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise
🕳Sponsorizări, redirecționare impozit firme: https://asociatianoel.ro/impozit-firme
🕳Donează gratuit 3,5% din impozit completând Formularul 230 https://asociatianoel.ro/formular-230

” vă mulțumesc, Olga Sirbu, mama copiilor Alexandru și Tatiana.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button