Lifestyle

Fosta soție a a afceristului Ionescu din Târgu Jiu a ajuns de urgență la spital!

Cristina Spătar, fosta soție a afceristului din Târgu Jiu, Alin Ionescu, și-a băgat în speriați toți fanii de pe rețelele de socializare, după ce sâmbătă a postat imagini din spital! Aceasta, însă, nu a dat detalii și despre starea în care se află, astfel că toată lumea s-a îngrijorat pentru ea. În urmă cu puțin timp, artista a dezvăluit și care a fost motivul pentru care a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Se pare că probleme sunt cât se poate de serioase, ba chiar a fost la un pas să rateze și evenimentul spre care se îndrepta din cauza lor.

Deși ziua de sâmbătă ar fi trebuit să fie un real motiv de bucurie pentru ea, căci urma să să întâlnească și să petreacă alături de colegii ei de breaslă Revelionul Artiștilor, totul s-a transformat într-un coșmar. Cristina Spătar a început să aibă dureri crunte din cauza unei infecții la ochi și a fost nevoită să meargă la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, acolo unde a fost consultată și unde i s-a prescris un tratament.

„Cu tot cu ochiul meu roșu, care mă doare, din respect pentru colegii mei de breaslă și pentru Nea’ Costel Capac, nu am putut să ratez Revelionul Artiștilor.  La ora 19 mă întorceam de la Urgență de la spitalul de ochi, nu credeam că o să mai pot ajunge la eveniment. Am avut niște dureri mari și am mers la Urgență. Nu știu ce să mai fac, am avut o infecție la ochi din cauza genelor false și a lentilelor de contact pe care le-am ținut mai mult timp și nu mai reușesc să mă vindec, fac tratament”, a explicat Cristina Spătar pentru Click.ro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button