News

Se strâng semnături pentru reducerea tarifului la apă potabilă și servicii de canalizare

Orașul din România unde se strâng semnături pentru reducerea tarifului la apă potabilă și servicii de canalizare este Galați.

Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, a demarat o campanie de strângere de semnături pentru reducerea tarifului la apă potabilă și servicii de canalizare.

Astfel, în cadrul Colegiului Director Județean, care a avut loc joi, 16 noiembrie, s-a decis demararea strângerii de semnături pentru a pune presiune pe autoritățile gălățene să scadă tariful la apă potabilă și servicii de canalizare, se precizează într-un comunicat de presă.

Ce a declarat George Stângă (PNL):

„De câte ori mă întâlnesc cu gălățenii, de câte ori ies pe stradă, mi se spune un singur lucru: nu mai putem face față prețului la apă și canal! Nu mai avem de unde plăti!

Am ajuns să nu ne mai permitem servicii esențiale! Drumuri nu avem, spitale nu avem, acum nici apă nu ne mai permitem! Despre asta este campania „ȚIE NU ȚI-E SETE DE DREPTATE?” Despre cheltuieli inutile, cheltuieli cu dedicație, proiecte eșuate, vorbe multe și zero fapte.

Vrem apă la preț decent! Destui gălățeni mor cu zile în spitale sau pe drumurile județene, din incompetența autorităților, eu lupt să nu moară și de sete”.

Gălățenii vor fi vizitați de echipele PNL pentru strângerea de semnături sau pot merge să semneze la sediul PNL din municipiul Galați.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button