Tehnologie

Schimbare de look pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse

De-a lungul anilor, WhatsApp a trecut prin numeroase schimbări de look, ultimul redesign major având loc în 2021. Iată că, după încă trei ani Meta a ales încă o dată să ofere un nou aspect popularei aplicații de mesagerie. Câteva dintre schimbări au fost deja efectuate în versiunile de iOS și Android ale aplicației, alte modificări urmând să sosească foarte curând.

Conform producătorilor, scopul acestui redesign este păstrarea unui look proaspăt, simplu și accesibil pentru aplicația WhatsApp. Cea mai evidentă schimbare în acest sens este ajustarea paletei de culori utilizate de aplicație. Fiind complementat de o paletă de alte culori neutre, verdele rămâne în prim plan, deși este utilizat acum într-un mod mai reținut și selectiv în diferitele secțiuni ale aplicației.

De asemenea, modul de afișare întunecat (Dark Mode) primește, la rândul său, modificări importante. Noul look al dark mode a crescut contrastul și utilizează tonuri mai pronunțate pentru a conferi un aspect și mai întunecat, mai puțin stresant pentru ochii privitorului.

Pe lângă modificările coloristice, pictogramele, ilustrațiile și fundalurile ferestrelor de chat vor fi actualizate la rândul lor. Noile pictograme vor avea un aspect mai rotunjit, în timp ce ilustrațiile vor beneficia de pe urma unor animații mai dinamice. Nu în ultimul rând, fundalul implicit pentru ferestrele de chat fost actualizat.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button