Tehnologie

Apple va lansa un laptop pliabil de 18,8 inci

Apple se pregătește să revoluționeze din nou piața tehnologică, de data aceasta cu un laptop pliabil de 18,8 inci, programat pentru lansare în 2026. Conform surselor, acest nou MacBook va aduce inovații semnificative în design și funcționalitate.

Informații și speculații

De câțiva ani, zvonurile despre diverse dispozitive pliabile de la Apple au circulat intens, iar planurile și speculațiile au suferit numeroase modificări. Conform analistului Ming-Chi Kuo, care este renumit pentru previziunile sale precise în ceea ce privește produsele Apple, se așteaptă ca acest nou MacBook să aibă o dimensiune minimă de 18,8 inci, cu posibilitatea ca un model de 20,2 inci să fie de asemenea în lucru.

Dimensiuni și avantaje

Ross Young, un analist specializat în display-uri, a confirmat pe rețeaua socială X că dimensiunea de 18,8 inci a fost aleasă din motive de costuri. În stare pliată, MacBook-ul ar avea dimensiuni comparabile cu cele ale unui MacBook tradițional de 13 sau 14 inci, ceea ce ar face transportul său la fel de convenabil.

Tastatura virtuală și alte inovații

Una dintre cele mai mari schimbări pe care acest MacBook le-ar putea aduce este înlocuirea tastaturii fizice cu una virtuală, deși această informație nu este încă sigură. Apple ar putea implementa o tehnologie care să minimizeze cutele la nivelul balamalei, făcând astfel laptopul cât mai uniform posibil.

Specificații și prețuri

Conform lui Kuo, noul MacBook va fi echipat cu un procesor din seria M5, care nu a fost încă lansat oficial. Prețul acestui laptop pliabil ar putea fi comparabil cu cel al ochelarilor Vision Pro, care costă 3499 de dolari. Aceasta ar sugera că noul MacBook ar putea avea un preț similar, ceea ce îl plasează în segmentul premium al pieței.

SURSA

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button