News

Reacția fiicei unui mare fotbalist după ce a aflat că este înfiată

Marius Lăcătuș, în vârstă de 59 de ani, a vorbit recent despre fiica lui, Alexandra Dominique, acum în vârstă de 28 de ani. În anul 2000, Marius Lăcătuș și soția sa, Mariana, au hotărât să înfieze un copil. Fostul mare fotbalist a povestit cum a ajuns Alexandra Dominique în familia sa.

„Dacă intrai acolo la leagănul de copii și îi vedeai, crede-mă că ți se rupea inima. Vezi o dată, de două ori un băiețel, apoi vezi o fetiță o dată, de două ori, trebuie să iei o decizie până la urmă. Ne-a permis să o ducem acasă, să stea o perioadă cu noi, să se acomodeze. Pentru noi, Alexandra este copilul nostru și atât. S-a ocupat Mariana să îi spună (n.r.- că e înfiată). Nu i-a spus foarte târziu, când a început școala. Nu a reacționat în niciun fel pentru că noi întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea. Dacă ea dorește vreodată să încercăm să își găsească mama biologică sau familia, am putea încerca, dacă ea își dorește lucrul ăsta. Nimeni nu o oprește. Nu și-a manifestat deocamdată dorința”, a spus Lăcătuș, la podcastul lui Adrian Enache.

Fiica fostului fotbalist a crescut în Spania, unde și-a terminat și studiile, la Facultatea de Arte Dramatice din Madrid.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button