Eveniment

Reacția dură a unui fost judecător din Gorj după ce Guvernul a acceptat închiderea grupurilor de la termocentralele Turceni și Rovinari

Șerban Șarapatin, judecător penalist la Tribunalul Gorj până la pensie cu câțiva ani în urmă, a avut o reacție critica la adresa Guvernului care a acceptat să pună lacătul pe energia din judetul nostru.
„Un guvern criminal care închide la comandă termocentralele din Gorj pe care nu le-a făcut el. Dacă sunteti slugi jalnice stați acasă la voi unde puteți închide orice si nu ce a făcut poporul român.Ce puneți voi trădătorilor în loc, mai nimic, dar vă pricepeți să lăsați în urmă oameni pe drumuri și sărăcie. Să vă fie rusine”, a transmis Șerban Șarapatin, fost magistrat, acum la pensie.
Nu este singura reacție critică la adresa deciziei atât de proaste luate pentru Gorj.

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, după ce a fost întrebat despre ce înseamnă intrarea în conservare a grupurilor energetice de la Turceni şi Rovinari, că a fost necesară o hotărâre de Guvern care asigură funcţionarea până în luna iunie şi ulterior să intre în conservare.

Liderul liberal a adăugat că pe cererea de plată numărul 2 din PNRR intră şi jaloanele de îndeplinire a planului de restructurare a CE Oltenia, de aceea a fost nevoie de astfel de măsuri. Totuși, premierul a asigurat că această companiei este şi aşa în deficit de personal şi prin urmare niciun angajat nu îşi va pierde slujba.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button