Societate

Liberala Andreea Lambru, feblețea lui Dian Popescu, promovată director executiv dezvoltare la Electrica


Ioana Andreea Lambru, membru provizoriu în CA-ul Hidroelectrica, a fost recrutată de Electrica pentru poziţia de director executiv direcţia dezvoltarea afacerii, pentru un mandat de patru ani. Ea nu mai candidează pentru un nou mandat la Hidroelectrica. Lambru a fost implicată în mai multe scandaluri picante. Unul are legătură cu canapeaua lui Crin Antonescu, iar altul cu Dian Popescu, pe atunci lider al PNL Gorj.

Lambru, 38 de ani, membru provizoriu în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, a preluat din 15 martie funcţia de director executiv direcţia dezvoltarea afacerii la Electrica pentru un mandat de patru ani, potrivit Electrica.
“Electrica informează acţionarii şi investitorii asupra faptului că, în cadrul şedinţei din data de 14 martie 2023, Consiliul de Administraţie al Societăţii, la recomandarea Comitetului de Nominalizare şi Remunerare, a hotărât numirea dnei Ioana – Andreea Lambru, cetăţean roman, în calitate de Director Executiv Direcţia Dezvoltarea Afacerii, începând cu data de 15 martie 2023, pe o perioadă de 4 ani”, se arată într-un raport al Electrica publicat marţi, 14 martie, la BVB.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button