Societate

Protestează în fața sediului PSD Gorj. Vor să aprindă lumânări

Alianța pentru Unirea Românilor Gorj anunță că va organiza un protest, miercuri seara, în fața sediului organizației județene a Partidului Social Democrat Gorj.

Membrii și simpatizații Alianței pentru Unirea Românilor Gorj vor să aprindă lumânări pentru a-și exprima nemulțumirea față de ideea comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale.

Liberalii au votat, miercuri, în unanimitate, în şedinţa Biroului Politic Naţional, să mandateze conducerea PNL pentru începerea discuţiilor în coaliţie privind comasarea alegerilor, au precizat surse liberale.

Alianța pentru Unirea Românilor Gorj pune tunurile pe Partidul Social Democrat și pe premierul Marcel Ciolacu, acuzându-i că “reinstaurează dictatura” în România.

„PSD şi Ciolacu reinstaurează dictatura în România! Disperaţi că îşi vor pierde mandatele, că vor rămâne fără privilegiile de care s-au bucurat zeci de ani, dinozaurii politici, mai mici sau mai mari, din PSD-ul lui Marcel Ciolacu și al lui lon Iliescu au venit cu această idee: comasarea alegerilor. Miercuri, 7 februarie, de la ora 18:00, organizația AUR GORJ va organiza un protest față de acțiunile abuzive, neconstituționale și ilegale ale PSD. Membrii şi simpatizanţii AUR, alături de cetăţeni, vor aprinde lumânări în faţa sediului PSD pentru memoria democrației pe care Marcel Ciolacu şi actuala coaliţie au omorât-o”, a comunicat AUR Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button