News

Privighetoarea Banatului s-a dus la îngeri

Lumea muzicii populare românești este din nou în doliu! O artistă îndrăgită a încetat din viață la scurt timp după ce fanii au încercat să o salveze.

Simona Maria Teodorescu s-a dus la ceruri prea devreme. Era o artistă foarte îndrăgită din Banat,pe care iubitorii de muzică populară o apreciau pentru vocea sa.

Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a stins după o lungă și grea suferință. Apelurile fanilor ei de a-i salva viață au fost zadarnice.

Recent, Simona Maria Teodorescu a ajuns de urgență la spital, unde avea nevoie urgentă de sânge.

Atunci când au aflat că artista are mare nevoie de ajutor, reprezentanții primăriei din Mehadia, Caraș Severin, dar și sute de fani s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au încercat să îi salveze viața. ”Apelăm la solidaritate în sprijinul consătencei noastre, Simona Maria Teodorescu. Indragita solista de muzica populara SIMONA MARIA TEODORESCU are nevoie urgenta de sprijinul nostru. Fac un apel solidar către toți cei care o cunoasteți si cei care vreți sa o ajutați. Are nevoie urgentă de sânge. Grupa 01. Toți cei care vreți sa o ajutați mergeți la centru de transfuzie și spuneți că vreți să donați pentru SIMONA MARIA TEODORESCU internată la ATI Spitalul Judetean Resita. Haideți cu toții sa facem un gest din suflet pentru o persoana care ne înveseleste sufletul cu melodiile ei”, este unul dintre apelurile pe care consătenii artistei l-au făcut pe rețelele de socializare.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button