Societate

Primar PSD din Gorj, despre lista la europarlamentare: Acest om nu avea ce să caute

Primarul PSD al comunei Bengești-Ciocadia consideră “cam subțire” lista comună a Partidului Social-Democrat și Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Victor Georgia critică dur includerea fostului ministru al Energiei, Virgil Popescu, pe lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare.

Primarul social-democrat al comunei Bengești-Ciocadia consideră că nu avea ce să caute pe lista de candidați. În plus, afirmă că și lista PSD pentru Parlamentul European este “cam subțire”.

„Mi se pare o listă cam subțire. Sunt oameni care nu reprezintă o garanție pentru România în Parlamentul European, m-aș referi aici la Virgil Popescu, despre care știm ce a făcut pentru mineritul din Gorj. Cred că nu avea ce să caute pe această listă. Dacă conducerea partidului l-a susținut, probabil vor suferi și repercusiunile după alegeri. Cred că trebuia niște oameni care să aibă o priză la populație. Oameni cu expertiză politică, oameni care au făcut ceva pentru România. Sincer, mi se pare că nici lista PSD-ului nu mi se pare în regulă. România, la ora actuală, cred că avea oameni mult mai pregătiți pentru această listă de europarlamentari.(…) Acest om nu avea ce să caute pe listă, Virgil Popescu a venit cu gândul să închidă mineritul. Nu știu cine  și de ce îl susține. Virgil Popescu a făcut foarte mult rău mineritului din Gorj. Pe mine mă doare această chestiune, că primim ordin de afară să închidem mineritul, în timp ce în Occident se deschide mineritul. Asta denotă că noi nu avem oameni patrioți care să ajute poporul român”, afirmă primarul comunei Bengești-Ciocadia.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button